Compania "OMEGA" este reprezentantul oficial a fabricilir de producție de uși exterior, seifuri, dulapuri metalice și lacăte de brănduri, cunoscute la nivel internațional.

 

Ne este prețioasă reputația noastră și partenerilor noștri. De asta propunem consumatorului moldovean producție doar la calitatea superior. Oferim servicii pe perioada termenului de garanție cât și după. Specialiștii noștri permanent vă vor ajuta!

 

Toate produsele au termen de garanție de deservire de la 1 până la 5 ani. Ce este indicat pe site-ul nostru în descrierea fiecării poziții. În perioada de termenului de garanție în caz de dificultăți, care au apărut nu din cauza cumpărătorului, ajutorul se efectuiază operativ și total gratuit, până la schimbul produs.

 

Începutul termenului de Garanție este ziua, în care a fost cumpărată marfa. În cazul în care lipsesc acte de confermare, începutul termenului de garanție este data fabricării produsului.

 

Dacă termenul de garanție a espirat, oferim servicii de reparație și eliminarea defectelor conform tarifelor de plată. Costul serviciilor se identifică individual în dependența de dificultatea serviciului acordat.

 

În cazul ori cării dificultăți apărute pe perioada expluatării produselor achiziționate în magazinul nostru, nu încercați să reparați personal! Contactați direct oficiul companiei - apelați la numerele de contacte, indicate pe site sau scrieți-ne pe e-mail a companiei info@omega.md.